MENU

Sportisti i vitit nga Komuna e Prizrenit

Komuna e Prizrenit shpalli më të mirët e vitit 2015, ku sportisti më i mirë u shpall Armend Xhoxhaj nga KBPz. Me këtë KBPz po tregon se është njëri ndër klubet më serioz në Komunën e Prizrenit, e cili klub simbolikisht me lëmoshë i financuar nga Komuna e Prizrenit ka shumë arritje më të mëdha në krahasim nga të gjithë kubet e tjera Prizrenase ku disa prej tyre financohen me shuma marramendëse. Gjatë kontaktit me disa zyrtarë të komisionit që bëri shpalljen e më të mirëve, kërkuam arsyjen se pse KBPz të mos jetë më i miri edhe nga Klubet pasi që ishte edhe më i sukseshëm padyshim, ato u përgjigjën se ''Nuk duhet të ketë 2 qmime për një Klub''. Me këtë Komisioni për zgjedhjen e më të mirëve tregoi se qmimet u shpërndanë në mënyre Kuantitative dhe jo Kualitative.