MENU

Turniri i boksit “Shpresat e Kosovës”

Me 10.10.2015 në palestrën sportive “Sezai Surroi” nën organizim të K.B. “Prizreni” është mbajtur turniri në boks “Shpresat e Kosovës”. Në turnir kanë marrë pjesë klubet nga Gjakova, Peja, Prishtina, Mitrovica, Gjilani, Shtime dhe Ferizaji , ku në duelet e tyre janë treguar shkathtësitë e mëdha të boksit.

Bokseri ma i mirë është shpallur Nikoll Rrasi nga K.B. Gjakova 137
Tekniku më i mirë është shpallur Shkelqim Muja nga K.B. “Prizreni”.
Cifti më luftarak i turnirit janë shpallur Qlirim Zeka nga K.B. Sport Center dhe Edmond Zefi nga K.B. Peja.
Shpresa e boksit është shpallur Drilon Thaqi nga K.B. “Prizreni”.


FOTOT NGA TURNIRI